منوی کاربری


عضو شوید



:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری :
رمز عبور :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
موضوعات
صفحات
آخرین مطالب
دیگر موارد
آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 840
:: کل نظرات : 0

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 0
:: تعداد اعضا : 11

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 7
:: باردید دیروز : 16
:: بازدید هفته : 59
:: بازدید ماه : 939
:: بازدید سال : 958
:: بازدید کلی : 958
نویسنده : عباس کرم الهی
پنج‌شنبه 21 آذر 1398

عباس کرم الهی کارگردان نمایش بومی محلی «جشن بهاران » نوشته ی احمدرضا گوهری ؛ تمرینات این نمایش را در صورت تأیید توسط شورای ارزشیابی و نظارت بر نمایش اداره ی فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان شوش آغاز می کند .


عباس کرم الهی کارگردان نمایش بومی محلی «جشن بهاران » نوشته ی احمدرضا گوهری ؛ تمرینات این نمایش را در صورت تأیید توسط شورای ارزشیابی و نظارت بر نمایش اداره ی فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان شوش آغاز می کند .

به گزارش روابط عمومی گروه تئاتر اندیشه ؛ بنا به گفته ی کارگردان نمایش بومی ملی«جشن بهاران» که برگرفته از فرهنگ غنی و باورهای استان لرستان است موضوع  یک عشق زمینی را دنبال می کند ؛  12 نفر علاقه مند به بازیگری برای  7 نقش با کلام  اعلام آمادگی کرده اند .

وی افزود : در این نمایش تعدادی بازیگر بدون کلام تحت عنوان فرم  و گروه کر«همخوانی» نیز هنرنمایی می کنند  و با توجه به برنامه ریزی که برای اجرای این نمایش به عمل آمد در صورت اعلام نظر شورای ارزشیابی و نظارت بر نمایش اداره ی فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان شوش ، این نمایش در نیمه ی دوم اسفندماه 1398 برای اجرای عمومی آماده خواهد شد .

کارگردان نمایش جشن بهاران در ادامه به معرفی  هنرمندانی که نامزد بازیگری در این نمایش شده اند اشاره کرد و گفت : « ناهید جوادی ـ فاطمه شیری ـ فاطمه صبوری ـ صغری علی نیا ـ مریم علی نیا ـ کوثر علیزاده ـ ترنم همت ـ حدیث طلیلی ـ رضا حسن غلامعلی ، احمد خدادادی  و ابوالفضل بالنده» علاقه مندانی هستند که در کنار خودم برای به دست آوردن  نقش های « بهاربانو ، گل آفتاب ، زیبا  ، سبز مراد ، مه سیی ، میرزا و عمو نوروز » در تمرینات تلاش خود را به کار خواهند گرفت .

عباس کرم الهی در پایان اظهار نمود : در این نمایش تعداد«خانم و آقا » اهالی روستا را تشکیل می دهند که اجرای همخوانی را نیز بر عهده خواهند داشت .

شایان ذکر است در سال 1398 نمایش جشن بهاران بعد از اجرای نمایش های  « تراژدی پروانه ، مسابقه ی محله و ماجراهای زن و شوهری » چهارمین نمایشی است که تولید خواهد شد .


:: بازدید از این مطلب : 1030
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


.:: This Template By : Theme-Designer.Com ::.
درباره ما
به پایگاه خبری تحلیلی شوش نیوز خوش آمدید
منو اصلی
نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
محصولات تصادفی
مطالب پربازدید
💬 نظرات کاربران
💬ثبت نام کاربران
💬ورود کاربران