منوی کاربری


عضو شوید



:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری :
رمز عبور :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
موضوعات
آخرین مطالب
دیگر موارد
آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 840
:: کل نظرات : 0

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 11

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 4
:: باردید دیروز : 16
:: بازدید هفته : 100
:: بازدید ماه : 1012
:: بازدید سال : 5467
:: بازدید کلی : 5467
نویسنده : shoushnews
پنج‌شنبه 29 شهریور 1397

تهیه و تنظیم ـ عباس کرم الهی

ساعت 21 چهارشنبه 28 شهریور 1397 در شب عاشورای حسینی  در موکب قائم آل محمد(عج)  ماکت هایی از واقعه ی عاشورا توجه ما را جلب نمود و به همین بهانه گفت و گویی با مدیر این موکب انجام دادیم که در زیر آمده است :


تهیه و تنظیم ـ عباس کرم الهی

ساعت 21 چهارشنبه 28 شهریور 1397 در شب عاشورای حسینی  در موکب قائم آل محمد(عج)  ماکت هایی از واقعه ی عاشورا توجه ما را جلب نمود و به همین بهانه گفت و گویی با مدیر این موکب انجام دادیم که در زیر آمده است :

محمد راشدی مدیر مؤسسه ی قائم آل محمد(عج)  در این گفت و گو گفت :  این مؤسسه رسما از سال 1380 ثبت شده  و با همکاری 16 نفر هر ساله از اولین شب محرم اقدام به  صحنه سازی واقعه ی کربلا با استفاده از ماکت ها اولیا و اشقیا ایجاد کرده  و هر شب صحنه ی جدیدی در معرض دید عزاداران حسینی قرار می گیرد .

وی افزود : سال گذشته ما این موکب در در ساختمان چند طبقه ی نیمه ساخته ی آموزشگاهی که نبش میدان معلم است برپا می کردیم چون جای بیشتری برای صحنه سازی واقعه ی کربلا دارد اما آموزش و پرورش با ریختن نخاله های ساختمانی علنا ما را  از این کار محروم نمود و لذا مجبور شدیم موکب را در خیابان اصلی ایجاد نماییم .

راشدی در ادامه به یک سری معجزه به نقل از مردم اشاره کرد و خاطر نشان نمود : مردم نهایت لطف را به ما دارند  ، وقتی که ما با استفاده از ماکت ، صحنه های واقعه ی جانسوز کربلا را ایجاد می کنیم ؛ مردم ولایتمدار شوش در کنار این ماکت ها به راز و نیاز می پردازند و نذورات خود نیز بعد از حاجت روا شدن  در صندوقی که تدارک دیده شده می اندازند ، بنا به گفته ی عزادارانی که از این موکب  حاجت روا شده اند برخی سال ها از داشتن فرزند محروم بوده اند که با گذشت یک سال خداوند به آنها بچه داده است و عده ای که حتی دکتر از مداوای آنها نا امید شده اکنون بهبودی خود را کاملا به دست آورده اند و به همین منظور هر شب مردم  نذورات نقدی و بعضا شربت ، خرما و.... را برای توزیع بین عزاداران به ما می دهند .

مدیر مؤسسه ی مذهبی قائم آل محمد(عج) در پایان ضمن نقد از اداره ی تبلیغات اسلامی شهرستان شوش تصریح نمود : با توجه به این که مؤسسه ی ما دارای شماره ثبت است و رسمیت دارد  اداره ی تبلیغات اسلامی چرا از هیئات  مذهبی حمایت نمی کند  و حداقل شکر مورد نیاز ما در اختیارمان نمی گذارد و یا حداقل در این ده شب حتی سری به ما نزند ، اگر نذورات مردم و عشق و علاقه ی همکاران ما و از همه مهم تر  اگر امام حسین(ع) لطفش شامل حال ما نشود ؛ در این وضعیت اقتصادی  نمی توانیم کارها را پیش ببریم ؛ هدف ما گرم نگهداشتن  مراسمات و عزاداری های سرور و سالار شهیدان حضرت امام حسین(ع) است که با خون خود باعث شدن  اسلام تا ابد زنده و جاوید بماند و انتظار ما از مسئولین خصوصاً فرماندار شهرستان شوش که خود نیز مداح اهل بیت (ع) است و همچنین اداره ی تبلیغات اسلامی این است که هم به هیئات مذهبی و مواکب سرکشی کنند و نیازهای آنها را تأمین کنند .


:: بازدید از این مطلب : 1768
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


.:: This Template By : LoxBlog.Com ::.
درباره ما
به پایگاه خبری تحلیلی شوش نیوز خوش آمدید
منو اصلی
نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
محصولات تصادفی
مطالب پربازدید

ورود کاربران

خوش آمدید! لطفا وارد حساب خود شوید

رمز عبور را فراموش کرده‌اید؟
حساب کاربری ندارید؟

فراموشی رمز عبور

نام کاربری یا ایمیل خود را وارد کنید

یا

ثبت نام کاربران

در چند ثانیه حساب کاربری خود را بسازید

قبلا ثبت نام کرده‌اید؟

نظرات کاربران

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید