منوی کاربری


عضو شوید



:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری :
رمز عبور :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
موضوعات
صفحات
آخرین مطالب
دیگر موارد
آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 840
:: کل نظرات : 0

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 0
:: تعداد اعضا : 11

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 7
:: باردید دیروز : 16
:: بازدید هفته : 59
:: بازدید ماه : 939
:: بازدید سال : 958
:: بازدید کلی : 958
نویسنده : عباس کرم الهی
یکشنبه 28 مهر 1398

تهیه و تنظیم ـ عباس کرم الهی

شهر مذهبی و تاریخی شوش از ساعت 7:30صبح روز شنبه 27مهر1398 مصادف با 20 صفر1441هجری قمری «روز اربعین حسینی» پذیرای سوگواران حسینی از شهرهای شمالی خوزستان بود .


تهیه و تنظیم ـ عباس کرم الهی

شهر مذهبی و تاریخی شوش از ساعت 7:30صبح روز شنبه 27مهر1398 مصادف با 20 صفر1441هجری قمری «روز اربعین حسینی» پذیرای سوگواران حسینی از شهرهای شمالی خوزستان بود .

به گزارش شوش نیوز : نجف ایران در اربعین حسینی میزبان جاماندگان پیاده روی به کربلای معلا بودکه با پای پیاده از روستاها و شهرک های «اهواز ، دزفول و اندیمشک» در آستان مقدس دانیال نبی(ع) به سینه زنی و زنجیر زنی پرداختند .

هیئات مذهبی ، برخی از ادارات و مساجد شهر شوش نظیر « جمعیت هلال احمر ، بنیاد شهید و امور ایثارگران ، نمایندگی شرکت خودروی سایپا ، ورزش و جوانان ، شهرداری شوش ، اداره ی صمت ، آموزش و پرورش ، هیئت تعزیه خوانی خامس آل عبا(ع) ، مسجد رسول الله(ص) ، آب و اداره آب و فاضلاب ، مؤسسه ی خیریه اکرام جاوید ، هیئت زنجیرزنان مسجد صاحب الزمان(عج)ـ هیئت زنجیرزنان مسجد ابوالفضل(ع) ، هیئت زنجیرزنان حضرت دانیال نبی(ع) ، سقاخانه سردار سرلشکرپاسدار شهید حسن درویشی و .....» با برپایی موکب و ایستگاه های صلواتی با « چای ، شربت ، شله زرد ، هندوانه ، خربزه ، غذا و انواع خوراکی »از زائرین حرم دانیال نبی که با پای پیاده خود را به شوش رسانده بودند و همچنین هیئت های عزاداری زنجیرزنی و سینه زنی روستاها و شهرک های تابعه ی «اهواز ، دزفول ، اندیمشک و شوش» پذیرایی کردند .

اما در این از دو نکته ی مهم نباید چشم پوشی کرد ، ابتدا نظمو انضباطی که نیروی انتظامی و پلیس راهور در بلوار و خیابان امام خمینی(ره) ایجاد کرده بود که نه موتورسواری و نه خودرویی بین عزاداران مشاهده نشد که باید به فرماندهی ، درجه داران و سربازان نیروی انتظامی شوش خسته نباشید گفت و نکته ی دوم توزیع بیش از 10 هزار پرس غذا توسط ستاد برگزاری نماز جمعه در مصلی و گروه صنعتی پاک چوب به مدیریت مهندس حمید حمدانی در اطراف میدان معلم که باعث شد اکثر عزاداران بدون ناهار نمانند ، هرچند به خاطر ازدهام بیش از حد زائرین که گرفتن این غذا را تبرک سرور و سالار شهیدان حضرت امام حسین(ع) می دانند ؛ برخی از بسته های غذا روی زمین ریخته شد و خادمین هیئت تعزیه خوانی خامس آل عبا(ع) را وا داشت تا همکاری کرده و این ظروف غذا رو از سطح خیابان پاکسازی نمایند .

 


:: بازدید از این مطلب : 3535
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


.:: This Template By : Theme-Designer.Com ::.
درباره ما
به پایگاه خبری تحلیلی شوش نیوز خوش آمدید
منو اصلی
نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
محصولات تصادفی
مطالب پربازدید
💬 نظرات کاربران
💬ثبت نام کاربران
💬ورود کاربران