منوی کاربری


عضو شوید



:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری :
رمز عبور :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
موضوعات
صفحات
آخرین مطالب
دیگر موارد
آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 840
:: کل نظرات : 0

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 0
:: تعداد اعضا : 11

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 7
:: باردید دیروز : 16
:: بازدید هفته : 59
:: بازدید ماه : 939
:: بازدید سال : 958
:: بازدید کلی : 958
نویسنده : عباس کرم الهی
یکشنبه 29 دی 1398

تهیه و تنظیم ـ عباس کرم الهی

به همت بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان شوش هم زمان با روز «غزه» اولین جلسه ی کمیته ی ایثارگران ستاد دهه ی مبارک فجر شهرستان شوش برگزار شد .


تهیه و تنظیم ـ عباس کرم الهی

به همت بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان شوش هم زمان با روز «غزه» اولین جلسه ی کمیته ی ایثارگران ستاد دهه ی مبارک فجر شهرستان شوش  برگزار شد .

به گزارش شوش نیوز ؛ ساعت 13:20 روز یکشنبه 29 دیماه1398 با حضور «علی الهایی رئیس  بنیاد شهید و امور ایثارگران ، روح اله سلیمانی مقدم رئیس اداره ی ورزش و جوانان  ، نمایندگان ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی ، تبلیغات اسلامی ، جهاد کشاورزی ، صمت و نیروی انتظامی » اولین جلسه ی کمیته ی ایثارگران ستاد مبارک دهه ی فجر برگزار شد .

علی الهایی سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان شوش ضمن عرض خیرمقدم به حاضرین در جلسه گریزی به دلاورمردی ها و رشادت نیروهای انقلابی در پیروزی انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس اشاره کرد و گفت : انقلابیون  ایران اسلامی بعد از این که انقلاب را به پیروزری رساندند  به عنوان نیروهای مسلح در قالب « پاسداران ، بسیجیان و ارتشی ها» در اوج اقتدار و عزت در جهت دفاع از وطن جان خود را در طبق اخلاص گذاشته و خون خود را جهت آبیاری درخت انقلاب اسلامی نثار کردند.

وی افزود : الان نوبت ما مسئولین است  که به خانواده های معظم شهداء  خدمت رسانی داشته باشیم  ؛ وقتی شهید همچون عباس نادری جان با ارزشش را در راه نظم و امنیت تقدیم می کند ؛ وقتی شهید رضا صیادی از بهترین نیروهای ارزشمند نیروی انتظامی جان خود را در همکین راه نثار می کند و شهید احمد حیاری جان  خود را در راه دفاع از حرم و حریم حضرت زینب(س) هدیه می کند ، و یا آنهایی که در زمان جنگ به امام خمینی(ره) لبیک گفتند  و در دوران انقلاب اسلامی  مرگ بر شاه را فریاد زدند و یا وقتی که سپهبد شهید سردار حاج قاسم سلیمانی در راه  خدمت به دین ، اسلام و وطن جان خود را می دهد  و با خون خود  موجی عظیم در کل جهان  راه می اندازد ، بر ما واجب است که ادامه دهنده ی راه آن شهیدان باشیم .

در ادامه  مسعود قربانپور مسئول روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان شوش  به برنامه های کمیته ی ایثارگران اشاره کرد و گفت : « تعویض پرچم های  مزار شهیدان ، اجرای مسابقات قرآن  در 8 حسینه ی شهدا ، تزئین  ساختمان بنیاد شهید ، ختم قرآن کریم و انعام ـ برگزاری مسابقات ورزشی ، اردوی همسران شاهد و ایثارگر ، برپایی کلاس آموزش خانواده به سبک  اسلامی ، برگزاری زیارت عاشورا ، نواختن زنگ انقلاب  در مدارس شاهد ؛ تبلیغات  محیطی و تعویض تصاویر شهدا در یادمان شهدای فتح المبین » از جمله برنامه های کمیته ی ایثارگران است که در طول دهه ی مبارک فجر برگزار می شوند .

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان شوش  در ادامه به نیازمندهای دستگاه خود اشاره کرد و خاطر نشان نمود : برای غبار روبی مزار شهدا در اولین پنجشنبه ی دهه ی مبارک فجر نیاز به گل و گلاب داریم که امید است طبق سال های گذشته این همکاری انجام شود .

سپس نماینده ی اداره ی جهاد کشاورزی تهیه ی 1000 شاخه گل را تقبل نمود و نماینده ی اداره ی صمت نیز گلاب مورد نیاز را مهیا می کند . و نمایندگان ادارات شرکت کننده در پایان کته نظرات ، پیشنهادات و بعضی انتقادات خود را مطرح نمودند .


:: بازدید از این مطلب : 899
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


.:: This Template By : Theme-Designer.Com ::.
درباره ما
به پایگاه خبری تحلیلی شوش نیوز خوش آمدید
منو اصلی
نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
محصولات تصادفی
مطالب پربازدید
💬 نظرات کاربران
💬ثبت نام کاربران
💬ورود کاربران