منوی کاربری


عضو شوید



:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری :
رمز عبور :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
موضوعات
صفحات
آخرین مطالب
دیگر موارد
آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 840
:: کل نظرات : 0

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 11

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 0
:: باردید دیروز : 16
:: بازدید هفته : 52
:: بازدید ماه : 932
:: بازدید سال : 951
:: بازدید کلی : 951
نویسنده : عباس کرم الهی
سه‌شنبه 14 اسفند 1397

رضا ذاکری ـ خبرنگار شوش نیوز

ساعت 22 یکشنبه 12 اسفند ماه 1397 با حضور دکتر نوروز سواری مدیر شبکه ی بهداشت و درمان شهرستان شوش ، اولین اولین مرکز مشاوره و خدمات پرستاری در منزل  شهرستان شوش در منطقه ی زمین شهری شمالی افتتاح شد .


رضا ذاکری ـ خبرنگار شوش نیوز

ساعت 22 یکشنبه 12 اسفند ماه 1397 با حضور دکتر نوروز سواری مدیر شبکه ی بهداشت و درمان شهرستان شوش ، اولین اولین مرکز مشاوره و خدمات پرستاری در منزل  شهرستان شوش در منطقه ی زمین شهری شمالی افتتاح شد .

به گزارش شوش نیوز ؛ دکتر سواری در این مراسم  ضمن تشکر از میثم امیدفر مدیر مرکز مشاوره و خدمات پرستاری در منزل گفت : در انجام امور دقت لازم را داشته باشید و با رعایت حال مردم ، با تعرفه های پایین در خدمت مردم باشید و نظم و اخلاق خوب را سرلوحه ی کار خود  قرار دهید .

وی در آخر آرزوی موفقیت و سرفرازی را برای مدیریت و پرسنل اولین مرکز مشاوره  و خدمات پرستاری شهرستان شوش ؛ آمادگی خود را جهت حل مشکلات و کاستی های این مرکز  اعلام نمود .

میثم امیدفر ضمن تشکر از مدیر شبکه ی بهداشت و درمان  از تلاش های  دکتر سواری که تلاش خود را جهت  راه اندازی این مرکز  و مراحل دریافت مجوز  با معرفی 4 پرستار آقا و 4 پرستار خانم  به کار گرفته قدردانی نمود . 


:: بازدید از این مطلب : 2329
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


.:: This Template By : Theme-Designer.Com ::.
درباره ما
به پایگاه خبری تحلیلی شوش نیوز خوش آمدید
منو اصلی
نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
محصولات تصادفی
مطالب پربازدید
💬 نظرات کاربران
💬ثبت نام کاربران
💬ورود کاربران